Actie dbWatch


Hebt u ook genoeg van brandjes blussen?

Wilt u ervaren hoe het voelt om alle instanties en databases onder controle EN volledig inzichtelijk te hebben?
Wilt u uw eigen beheerscripts kunnen ontwikkelen, of bent u juist op zoek naar een systeem dat ‘gewoon’ werkt?

 

Op de grens van 2017 en 2018 willen we u graag kennis laten maken met een nieuwe manier van databasebeheer zodat u 2018 goed kunt beginnen.

dbWatch is de oplossing voor beheer, monitoring, tuning en rapportage van databases en instanties op diverse platformen zowel on-premise als ook in de cloud. Denk daarbij aan MS SQL Server, maar ook Oracle, MySQL en bijvoorbeeld Progress.

Ons aanbod is even simpel als duidelijk: U krijgt van ons een volledige dbWatch licentie voor 3 maanden en maximaal 50 instanties, inclusief support. Na die drie maanden stopt de licentie, zonder verdere verplichtingen.
De enige voorwaarde is dat u voor 15 januari 2018 de demoversie van dbWatch downloadt en registreert en ons voor 31 januari laat weten of u van dit aanbod gebruik wilt maken.

We verwachten dat u na de testperiode overtuigd bent van de voordelen die werken met dbWatch biedt. DbWatch heeft immers minstens dezelfde mogelijkheden als concurrerende softwarepakketten, tegen een aantrekkelijk tarief. Als u nog twijfelt over het breed gebruiken van dbWatch dan bieden we u aanvullend nog 15 % korting op de licentiekosten voor het eerste jaar, mits u de bestelling plaatst voor 30-april 2018 en u nog geen bestaande klant bent.

Natuurlijk horen we graag wat u van dbWatch vindt, want met uw terugkoppeling kunnen we het product en onze diensten nog beter maken, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Meer informatie over dbWatch vindt u op hun site, www.dbwatch.com.

Begin 2018 goed en start vandaag nog met dbWatch!

Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Terug